Δράσεις Ε΄ και ΣΤ΄τάξης

Δράσεις Ε΄ και ΣΤ΄τάξης

Στα πλαίσια του μαθήματος της κοινωνικής και πολιτικής αγωγής οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χάλκης. Είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον πρόεδρο κ. Κώστα Χατζηκωνσταντίνου και από τον γεωπόνο κ. Δημήτριο Στουκογιώργο για τη λειτουργεία του, την οργάνωση του, την προμήθεια  εφοδίων, την εμπορία προϊόντων και τα μελλοντικά σχέδια.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας απάντησε στα πολλά ερωτήματα των παιδιών που είχαν σχέση με τα αδέσποτα, τον ηλεκτροφωτισμό, την αποκομιδή απορριμμάτων, τη διαδικασία των εκλογών, τα τεχνικά έργα , το σχέδιο Καλλικράτης και τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Οι δράσεις οι εκδηλώσεις, η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, τα έσοδα του συλλόγου, η συνεργασία με τα μέλη του και τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολικών μονάδων καθώς και στις προτάσεις τους αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Τονίσθηκε επίσης η σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς, η συμμετοχή σε συλλογικά όργανα και η διάθεση για αλληλοσυνεργασία.

Το διδακτικό προσωπικό ευχαριστεί τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρότασή του και για τη διεξοδική συζήτηση που έγινε με τους μαθητές.

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Επισκέψεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.