ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Αρχικά είχαμε τις αθλητικές εκδηλώσεις με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε παιχνίδια και αθλοπαιδιές με υπεύθυνο των αθλητικών εκδηλώσεων το γυμναστή κ. Άγγελο Λαμπρονίκο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίστηκε με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι μαθητές της Γ’ τάξης παρουσίασαν θεατρική παράσταση με τίτλο «Πιπίτσα η αραχνίτσα και Λίτσα η πασχαλίτσα «, η οποία ήταν βασισμένη στο παραμύθι με τον ίδιο τίτλο που έγραψε η διευθύντριά μας, με θέμα την αποδοχή  της διαφορετικότητας, την αποφυγή της λεκτικής βίας και την προαγωγή της αξίας του σεβασμού. Την παράσταση αυτή οι μαθητές την ανέβασαν προς τιμήν της Διευθύντριας και των μαθητών της Στ τάξης που αποχαιρετούν τη φετινή χρονιά το σχολείο μας.
Το θεατρικό επιμελήθηκε η διευθύντρια  κ. Μαρία Αποστολάκη και ο δάσκαλος της Γ τάξης κ. Φώτης  Γκαμπλιάς. Ακολούθησε στη συνέχεια ανασκόπηση  των δράσεων  του σχολείου από τη χρονιά  που μας πέρασε με υπεύθυνο το δάσκαλο της Ε’ τάξης  κ. Κορδοκλά Ελευθέριο.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε αποχαιρετιστήρια  τραγούδια  για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, όπως  τα επιμελήθηκαν  οι εκπαιδευτικοί κ. Κωστή  Δέσποινα και κ. Ευάγγελος Νικολούλης.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του σχολείου, κ. Σπύρος  Καλέτσιος αποχαιρέτησε στη συνέχεια κι αυτός τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, αλλά  και τη διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία  Αποστολάκη, και καλωσόρισε την καινούργια  διευθύντρια κ. Δέσποινα  Κωστή, Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν από τη Διευθύντρια στους μαθητές της Στ΄ τάξης αναμνηστικά ενθύμια καθώς κι από ένα μπρελόκ για επανένωση όλων των μαθητών το 2040! Χαιρετισμό κι ευχές στους μαθητές της Στ τάξης απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Τσιλιάκου Αφροδίτη.
Την εκδήλωση έκλεισε η διευθύντρια  κ. Μαρία Αποστολάκη, η οποία  ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς το Σύλλογό γονέων και κηδεμόνων, τους γονείς των μαθητών και όλους όσους βοήθησαν το έργο του σχολείου. Ευχαριστούμε πολύ  κι εμείς με τη σειρά μας τη διευθύντρια  κ. Μαρία Αποστολάκη που για 12 χρονιά πρόσφερε εκπαιδευτικό έργο στο σχολείο μας, εφάρμοσε νέες πρακτικές διδασκαλίας, διοργάνωσε επιμορφώσεις για εκπαιδευτικούς και γονείς, συμμετείχε σε ευρωπαϊκά προγράμματα, διοργάνωσε με το Σύλλογο Διδασκόντων Εκθέσεις έργων τέχνης και παρακινούσε τα παιδιά να συμμετέχουν σε μαθητικούς διαγωνισμούς αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στο Δημοτικό Σχολείο Χάλκης. Της ευχόμαστε καλή  συνέχεια  στα νέα  της καθήκοντα, με προσωπική  και οικογενειακή ευημερία!
Ευχόμαστε στη νέα  διευθύντρια κ. Δέσποινα Κωστή, καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη στο έργο της. Θα τη στηρίξουμε με κοινό στόχο την πρόοδο των μαθητών μας. Στους μαθητές της έκτης τάξης ευχόμαστε καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή στο Γυμνάσιο. Να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί και να προοδεύετε. Εμείς και οι γονείς σας θα είμαστε ευτυχείς και θα σας καμαρώνουμε για ότι θα κατάφερετε στη μελλοντική πορεία σας γιατί όλοι μαζί προσπαθήσαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια για το μονοπάτι της ζωής!

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.