Εκπ/κή επίσκεψη στο Γυμνάσιο Πλατυκάμπου και στο εργοστάσιο Del Monte

Τον χώρο που θα τους φιλοξενήσει την επόμενη σχολική χρονιά, το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου, επισκέφθηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χάλκης, καθώς και οι μαθητές της Ε΄ τάξης.

Ο διευθυντής κ. Θεόδωρος Νταφούλης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ξενάγησαν τα παιδιά στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος που διαθέτει ευρύχωρες και καλοσυντηρημένες αίθουσες, εργαστήρια, γυμναστήριο μεγάλο αύλειο χώρο. Ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας, τα μαθήματα που διδάσκονται, τα προγράμματα που υλοποιούνται, τον τρόπο μεταφοράς τους και απαντήθηκαν όλες οι απορίες τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη μεταποιητική μονάδα του Del Monde που βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια του χωριού τους. Ο διευθυντής κ. Σαμολαδάς και η διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου κα. Μάτου αναφέρθηκαν στη μακρόχρονη λειτουργία του εργοστασίου, στην απορρόφηση και επεξεργασία αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα και από την περιοχή της Λάρισας, τον τρόπο συσκευασίας, τις αγορές που απευθύνονται, τους ποιοτικούς ελέγχους που γίνονται συστηματικά, τον αριθμό των εργατών και τη συμβολή στην τοπική και εθνική οικονομία.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Σπυρίδων Καλέτσιος, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Άγγελος Λαμπρονίκος.

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.