Ο συγγραφέας κος Στέλιος Τσιλιάκος στο σχολείο μας

Είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε μαζί μας και συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Απριλίου τον αξιόλογο συνάδελφο εκπ/κό και συγγραφέα κο Στυλιανό Τσιλιάκο ο οποίος ο οποίος ήρθε στα πλαίσια εκπ/κής δράσης ολιγομελής ομάδας εκπ/κών ( Δ΄, Ε΄ ΣΤ΄) του σχολείου με θέμα: << Γνωρίζω έναν συγγραφέα>>.

Ο συγγραφέας μίλησε για την αρχή της συγγραφικής του δράσης κάνοντας αναφορά στα ερεθίσματα τα οποία τον οδήγησαν να στραφεί και να αφιερώσει ένα μεγάλο μεγάλο μέρος της ζωής του στη συγγραφή βιβλίων ιστορικού χαρακτήρα, με επίκεντρο τη γενέτειρά του, τη Χάλκη, το Δημοτικό σχολείο Χάλκης (όπου δίδαξε και πρόσφερε τόσα χρόνια στην εκπ/ση) και το αθλητικό σωματείο του Ηρακλή Χάλκης.

Δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να θέσουν τα ερωτήματά τους όπως : << Τι ήταν αυτό που σας παρακίνησε στο να γίνεται συγγραφέας;>>, Ποιό είναι το αγαπημένο σας βιβλίο;>>, <<Πού μπορεί να βρει κάποιος τα βιβλία σας;>> , <<Από πότε αντλείται τα θέματά σας;>> <<Έχετε κάποιο βιβλίο το οποίο γράφετε αυτή τη στιγμή;>>. Αυτά και άλλα πολλά απάντησε ο αγαπημένος μας συγγραφέας Στυλιανός Τσιλιάκος στην  εκπαιδευτική επίσκεψη στο σχολείο.

Η Δ/νση, ο σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές ευχαριστούν θερμά το συγγραφέα για την εκδήλωση αυτή και θα χαρούν να τον έχουν και πάλι κοντά τους.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.