Συμμετοχή μαθητών/τριων Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού                           

Συμμετοχή μαθητών/τριων Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού της Εικαστικής Αγωγής κυρίας Κιοπεκτζή Μαρίας, μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης συμμετέχουν με έργα τους στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα: « Ο Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια ».

Στον προαναφερθέντα διαγωνισμό συμμετέχουν με ατομικές προσπάθειες οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης: Μετσοβίτη Βασιλική, Φακή Δήμητρα, Πετράκη Καλλιόπη, Λουτριώτης Παναγιώτης

και οι μαθητές/τριες της Στ΄τάξης: Χότζα Εριόν, Τζιαντζούλης Αιμίλιος, Βογιατζής Παναγιώτης, Ρίζος Ιωάννης, Τσούπρας Μάριος, Τσινούλη Βασιλική, Βογιατζής Γεώργιος, Πετράκης Ανδρέας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες, για την προσπάθεια τους αυτή καθώς και στην εκπαιδευτικό της Εικαστικής Αγωγής, για την παρακίνηση των παιδιών να συμμετέχουν στον εν λόγω διαγωνισμό.

Τα έργα των συμμετεχόντων μαθητών/τριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, μετά τη έγγραφη συναίνεση των γονέων των παιδιών και μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.