«Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα “Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός: πρόληψη, αντιμετώπιση και καλές πρακτικές στο σχολείο και την οικογένεια”»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τα Μέλη της τετραμελούς Ομάδας Δράσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, η οποία συγκροτείται από τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, ως Πρόεδρο και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ70, κ. Μαγγόπουλο Γεώργιο, τη Ψυχολόγο, κλάδου ΠΕ23, κ. Σαβούρδου Ειρήνη και την Κοινωνική Λειτουργό, κλάδου ΠΕ30, κ. Ζέρβα Γεωργία, ως Μέλη, διοργανώνει επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός: πρόληψη, αντιμετώπιση και καλές πρακτικές στο σχολείο και την οικογένεια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00-14:00, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Η Ημερίδα στοχεύει αφενός στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίοι/ες έχουν οριστεί ως αποδέκτες αναφορών για περιστατικά Ενδοσχολικής Βίας και Εκφοβισμού και αφετέρου στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γονέων/κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας συνολικά, σε θέματα αντιμετώπισης της σχολικής βίας. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, με βαθιά γνώση του φαινομένου και με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπισή του, θα βοηθήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο/η να το κατανοήσει βαθύτερα, να αναζητήσει και να εφαρμόσει τις βέλτιστες πρακτικές στην αντιμετώπισή του.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
Παρακαλούμε, με ευθύνη των Δ/ντών-ντριών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων της Δ. Π. Ε. Λάρισας, να ενημερωθούν όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί της Σχολικής Μονάδας και να αποσταλεί πρόσκληση προς τους γονείς/κηδεμόνες όλων των μαθητών/τριών της Σχολικής Μονάδας, τόσο για να
παραστούν, εφόσον το επιθυμούν, διά ζώσης στην Ημερίδα, όσο και για τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, μέσω του  συνδέσμου https://minedu-secondary2.webex.com/minedu-secondary2/j.php?MTID=m85b54146eb3e52dffd48d104db5a8f2d  .

Η Διευθύντρια ΠΕ Λάρισας
Αικατερίνη Καραγιώργου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.