Εκδηλώσεις λήξης σχολικού έτους 2021-22

Αθλητικές εκδηλώσεις –Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Στ΄ τάξης  σχ. έτους  2021-22

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, την Τρίτη 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης του σχολείου μας σχ. έτους 2021-22, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, των γονέων των μαθητών της Στ΄ τάξης, εκπροσώπου του δήμου και γνωστών και φίλων του σχολείου.

Αρχικά οι μαθητές όλων των τάξεων με τους εκπαιδευτικούς τους συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο του σχολείου μας όπου χόρεψαν με περίσσια λεβεντιά ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Λαμπρονίκου Άγγελου. Χόρεψαν το μήλο μου κόκκινο κι άλλους παραδοσιακούς χορούς που τους αφιέρωσαν στους μαθητές της Στ΄ τάξης. Στη συνέχεια οι τάξεις Γ’ και Δ΄ τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια για τους τελειόφοιτους μαθητές/τριες μας ενώ  στη μουσική πλαισίωση του τραγουδιού της Γ΄ τάξης   συμμετείχε με την κιθάρα του και τη μελωδική φωνή του ο εκπαιδευτικός της Γ΄ τάξης κ. Νικολούλης Ευάγγελος.

Μετά τις παρουσιάσεις των χορών και των τραγουδιών το λόγο έλαβε ο δάσκαλος της Στ΄ τάξης κ. Καλέτσιος Σπυρίδωνας ο οποίος αποχαιρέτισε τους μαθητές του θυμίζοντας τους τα χρόνια που πέρασαν στο σχολείο, τους δασκάλους τους που είχαν από την πρώτη μέχρι την Στ΄ τάξη και μιλώντας τους για τη μετάβαση τους στο γυμνάσιο. Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ. Αντωνιάδου Ευθυμία, ο κ. Γκαμπλιάς Φώτιος, η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι αποχαιρέτισαν με τη σειρά τους τις μαθήτριες και τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο που απεύθυνε η Δ/ντρια του σχολείου προς τους τελειόφοιτους μαθητές, τονίστηκε στους μαθητές μεταξύ άλλων η δύναμη της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, καθώς και η αξία του σεβασμού. Στο τέλος της ομιλίας της η Δ/ντρια του σχολείου συνεχάρη τους μαθητές για την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά συνεχάρη και τις οικογένειες τους που τα μεγάλωσαν σε ένα υψηλό αξιακό περιβάλλον.  Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ανοίξτε τις φτερούγες σας και πετάξτε… προσπαθήστε να κάνετε τον κόσμο μας πιο όμορφο».

Αγαπητά μας παιδιά,

Στα χρόνια της υπόλοιπης σχολικής σας ζωής, φροντίστε να κρατήσετε την αθωότητα της παιδικής σας ψυχής. Να βαδίζετε στο δρόμο έχοντας αγάπη και καλοσύνη προς το διπλανό σας. Να πορευθείτε με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που σας έδωσαν οι δάσκαλοι και οι γονείς σας. Να κυνηγάτε ότι αγαπάτε και να πιστεύετε στον εαυτό σας και να θυμάστε πάντα τις ανέμελες στιγμές που περάσατε στο δημοτικό σχολείο με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας… Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας με αγάπη

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

 

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις  του σχολείου.

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.