ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

           Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

   Σας γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 8.1510.00 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο σχολείο, κατά τάξη,  για την επέτειο του ΟΧΙ. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν χωρίς τσάντες. Το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει.

   Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 ανήμερα της επετείου οι μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης  οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το σχολείο στην εκκλησία και θα συνοδεύουν τη σημαία, θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 9.15 για τον εκκλησιασμό.

   Οι υπόλοιποι μαθητές που θα συμμετέχουν μόνο στην παρέλαση θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:00. Μετά την παρέλαση οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να τηρούν με συνέπεια τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του covid 19 όπως αυτά προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ (να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκες όλοι όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Εξαιρούνται οι παρελαύνοντες κατά την ώρα της παρέλασης, οι οποίοι δεν θα φορούν μάσκες.)

 

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος                                                                                                    διδασκόντων

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.