ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ – ΣΧΟΛΙΚΟΥ  ΕΤΟΥΣ 2020-21

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟΥ  ΕΤΟΥΣ 2020-21

 Την Πέμπτη 24/6/2021 και ώρα 10.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήρι του σχολείου μας από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης εκδήλωση για την αποφοίτηση τους.

 Στην αρχή της εκδήλωσης η Διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Αποστολάκη απεύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό στους γονείς των μαθητών για την αγαστή συνεργασία έξι χρόνων και τόνισε τη συμβολή  της οικογένειας στη διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών και στη διαμόρφωση των θεμελιωδών αξιών που θα τους συνοδεύουν στη διάρκεια της ζωής τους.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκπαιδευτικός της Στ΄ τάξης κος Νικολούλης Ευάγγελος ο οποίος επισήμανε την άψογη συνεργασία με τους γονείς, την ακεραιότητα του χαρακτήρα των μαθητών και το ομαδικό  πνεύμα συνεργασίας που είχαν μεταξύ τους.

Οι μαθητές/τριες παρουσίασαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τις  χορευτικές τους δεξιότητες τόσο σε παραδοσιακούς όσο και σε σύγχρονους χορούς υπό την επίβλεψη του γυμναστή του σχολείου κυρίου Άγγελου Λαμπρονίκου.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους και δίπλα στους εκπαιδευτικούς του σχολείου όλα αυτά τα χρόνια. Εύχεται καλή πρόοδο στους μαθητές στο νέο τους σχολείο, στο Γυμνάσιο, και στέλνει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το ταξίδι της μάθησης  στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.