ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ 2020-2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  1ου  ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ 2020-2021

ΘΕΜΑ: «Βιάζομαι να πάω στα παιδιά, σκέφτηκε ο Αη Βασίλης … »

 

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε ο 1ος μαθητικός διαγωνισμός συγγραφής χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με θέμα: «Βιάζομαι να πάω στα παιδιά, σκέφτηκε ο Αη Βασίλης …», που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2020-2021 από το σχολείο μας.

Το έργο της αξιολόγησης των παραμυθιών–κειμένων των μαθητών/τριών υλοποιήθηκε από πενταμελή επιτροπή εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Συγκεκριμένα την επιτροπή αποτελούσαν: ο/η εκπαιδευτικός ΠΕ 70 της κάθε τάξης, η διευθύντρια του σχολείου κα Αποστολάκη Μαρία, ο αναπληρωτής διευθυντής του σχολείου κος Καλέτσιος Σπυρίδων, η κα Γκονέλα Παρασκευή εκπαιδευτικός πληροφορικής και η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία-Αναστασία εκπαιδευτικός τμήματος Ζ.Ε.Π.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΙΣΤ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ-converted

Όσοι μαθητές/τριες συμμετείχαν στο διαγωνισμό θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Τα έντεκα παραμύθια των μαθητών/τριών που ξεχώρισαν και βραβεύονται θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου και θα λάβουν έπαινο συμμετοχής.

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής και οι έπαινοι συμμετοχής θα σταλούν στα emai των μαθητών/τριων  από τον εκπαιδευτικό της κάθε τάξης.

Για την ανάρτηση των προαναφερθέντων (11) έντεκα παραμυθιών, στην ιστοσελίδα του σχολείου μας απαιτείται, να σταλεί από το γονέα ή από τον κηδεμόνα του μαθητή/τριας, υπεύθυνη δήλωση στο email του υπεύθυνου εκπαιδευτικού ΠΕ 70 της τάξης, στην οποία θα δηλώνεται ότι επιτρέπει τη δημοσίευση του έργου του παιδιού του στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 Αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Επιπλέον ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν και στους γονείς για την παρακίνηση των μαθητών/τριων και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για τη σχολική κοινότητα.

 «Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει».
Πλούταρχος έλληνας ιστορικός

 

Με εκτίμηση

Η Δ/νση και ο σύλλογος διδασκόντων

 του δημοτικού σχολείου Χάλκης

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.