Παγκόσμιες? Λαρισαίες!

Παγκόσμιες? Λαρισαίες!

Σημαντική πρόκριση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στους τελικούς πέτυχε χθες η Γυμναστική Ένωση Λάρισας, εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Οι αθλήτριες (ηλικίας από 10 έως 12 ετών) της εθνικής ομάδας της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής της Γ.Ε.Λ. Παναγιώτα Χατζητζομπάνη, Ελένη Τσότσου, Αλίκη Ατζουλάκου, Ελευθερία Μπαζούλη, Μαρίνα Βογιατζή, Βικτώρια Τσολάκη και Ιωάννα Παπαδοπούλου, δικαιώνοντας τους κόπους τους αλλά και τις προσπάθειες των προπονητριών τους Ευδοξίας Πιτσίλκα και Μαίρης Νατσαρίδου, παρουσίασαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση κι εξασφάλισαν το διαβατήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στην τελική αναμέτρηση που πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, οι Λαρισαίες αθλήτριες ελπίζουν να θέσουν τις βάσεις για μια θέση στο βάθρο!

Να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Γ.Ε.Λ. προκρίνεται στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, καθώς πέρυσι κέρδισε την 6η θέση.

Με τις ευχές όλων τα κορίτσια μας να πετύχουν τον στόχο τους!

gymnastic

πηγή: larissanet

Κατηγορίες: Νέα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.